Меню сайту

Статистика

Онлайн всего: 1
Гостей: 1
Пользователей: 0
Главная » 2021 » Март » 4 » Змагання з шахів
12:22
Змагання з шахів

26 лютого 2021 року, за ініціативою голови Приморської територіальної громади Кошелевича О.І., Приморської ДЮСШ та Відділу освіти Приморської міської ради, у приміщенні Приморської бібліотеки, відбувся шаховий турнір серед дітей шкільного віку на приз міського голови Приморської ОТГ, присвячений 200-річчю від заснування міста Приморськ.

Змагання проводилися з урахуванням норм протиепідемічних заходів на період карантину у зв’язку з поширенням коронавірусної хвороби (СОVID-19).

До участі у змаганнях були допущені школяри 1-х–11-х класів загальноосвітніх навчальних закладів Приморської ОТГ (юнаки та дівчата).

У шаховому турнірі прийняли участь шість закладів освіти, серед яких: КЗ «Петрівська ЗОШ І-ІІ ступенів», КЗ «Інзівська ЗОШ І-ІІІ ступенів», КЗ «Банівська ЗОШ І-ІІ ступенів», КЗ «Спеціалізована школа-ЗОШ № 1 І-ІІІ ступенів м. Приморська з ПВОПК», КЗ «Гімназія № 2 м. Приморськ», КЗ "Приморський регіональний українсько-болгарський багатопрофільний ліцей ІІ-ІІІ ступенів". 12 юнаків та 7 дівчат наполегливо змагалися окремо між собою за призові місця. Для деяких, взагалі, участь у шаховому турнірі, була вперше.

Перспектива на майбутнє є. І це показали талановиті учасники турніру – юнаки та дівчата, які навчаються на сьогодні в 4-11 класах нашої громади і не тільки у місцевих закладах, але і у сільській місцевості.

За результатами шахового турніру серед дівчат, місця розташувалися наступним чином: І місце – Бащеванжи Юлія, учениця 4 класу КЗ «Банівська ЗОШ І-ІІ ступенів»; ІІ місце – Чернова Анастасія, учениця 9 класу КЗ «Гімназія № 2 м. Приморськ»; ІІІ місце – Медведєва Кіра, учениця 4 класу КЗ «Банівська ЗОШ І-ІІ ступенів». Серед юнаків весь п’єдестал був за вихованцями КЗ «Спеціалізована школа-ЗОШ № 1 І-ІІІ ступенів м. Приморська з ПВОПК», де переможцем став Волошин Сергій, учень 11 класу, другим став Рюмшин Михайло, учень 11 класу, закріпив трійку лідерів Юшинов Анатолій, учень 11 класу.

Переможці шахового турніру та призери отримали грамоти та медалі.

Приморська ДЮСШ та Відділ освіти Приморської міської ради дякує керівництву Приморської бібліотеки за підготовлене та надане для проведення турніру приміщення, де були розташовані шахові столи. Після турніру був сформований склад збірної Приморської територіальної громади серед школярів для участі у змаганнях з шахів в залік ХХХ обласної спартакіади серед сільських школярів "Хто ти, майбутній олімпієць?".

 

автор публікації І.В. Одинокий. (https://www.facebook.com/profile.php?id=100027714677149)

Просмотров: 288 | Добавил: fizra | Рейтинг: 0.0/0
Всего комментариев: 0
Поиск
Календар
«  Март 2021  »
ПнВтСрЧтПтСбВс
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
293031
Архів записів
Корисні посилання
  • Міністерство освіти і науки
  • Кафедра фізичної культури і спорта
  • Національний олімпійський комітет України
  • Відділ освіти Приморської МР
  • Віртуальне МО вчителів фізичної культури
  • Сайт вчителя фізичної культури Стоєва О.М.
  • Сайт вчителя Нестерова С.В.
  • Блог методиста КУ "РМЦ" Алавацької І.В.
  • Блог вчителя Якушина О.В.
  • Спортивные праздники